Întrebarea corectă este „Ce este Vanessa Youness?” și de fapt, ce suntem noi toți? Dar schimbarea cuvântului „Cine” cu „Ce” este doar pentru cei avansați. Cine e pregătit să înțeleagă va înțelege, iar cine nu, nu…încă.

Și pentru că am fost întrebat de mult prea multe ori, „cine” , „ce” , „cum” este Vanessa Youness, am decis să scriu acest articol știind cât de diferită este realitatea, față de tot ce au încercat întunecații, speriați de lumină, să încețoșeze claritatea!

Dar ei îi vor încețoșa doar pe cei încețoșati, căci cei treji în lumină, au claritate și farurile suficient de puternice să vadă prin orice ceață, ADEVARUL.

Vanessa Youness este o energie care sperie pe mulți, prin oglindirea luminii lui Dumnezeu.

Este o energie care a venit „performantă” și în plus, a făcut și face în continuare, „sport spiritual de performanță”.
Este de departe, cel mai performant sportiv spiritual, de centură neagră, pe care l-am cunoscut eu și nu am cunoscut puțini la viața mea!

Vanessa Youness este o energie, care s-a întrupat în această călătorie actuală, intr-un corp fizic feminin, cu o frumusețe „extraterestră”, dar și cu o inteligență mentală și spirituală „extraterestră”.

Este o energie, care nu mai trăiește de mult timp pentru ea și cum des o spune: „Am murit, de mult prea multe ori pentru mine și trăiesc pentru Dumnezeu!”

Vanessa Youness trăiește în lumea asta turmentată, cu zâmbetul pe buze, în cele mai dificile momente, pentru orice „terestru”.

De multe ori m-am gândit, că și ea este una dintre acele energii rare, care au venit pe pământ, să ne inspire cu prețul vieții lor, pentru că ele știu să trăiască existența Divină. Efortul lor este să fie aparent terestre, printre noi, când de fapt, sunt demult extraterestre și ele o știu!

Rog ca acest articol să nu fie citit de minți care se uită la „programe” TV si SF de copii mici, cu intelegere limitată…nu se numesc „programe” degeaba. Întunecații, chiar ei va spun că vă „programează ” și cu acceptul vostru chiar o fac…iar cine a citit până aici și încă nu înțelege, mai bine nu mai citește.

Dr. Vanessa Youness, în termeni de 3D, este unicul medic din lume, pe care l-am cunoscut și care a reușit să mă ajute să mă vindec de: probleme cardiace, ficat, stomac, rinichi, tiroida, oase, alcool, fumat. Cu alte cuvinte, probleme psihologice, sufletești și fizice și m-a făcut să-mi înlătur fricile și nefericirea în care trăiam, chiar fără să știu și să-mi găsesc pacea, liniștea si vindecarea.

Dr. Vanessa Youness, în 3D este unicul medic care poate vindeca orice boală!
Iar dacă ar fi lăsată în pace să își ducă la bun sfârșit proiectul medical de cercetare, care este unic în lume, ar demonstra științific și evident, capacitatea infinită a minții umane, de a se îmbolnăvi și de a se vindeca singură!

Desigur, o astfel de demonstrație științifică, ar zgudui mafia farmaceutică, care ar face orice ca planetei, oamenii să-i rămână clienți, sclavi și bolnavi și niciodată vindecați…doar abonați!

Vanessa Youness este o energie inspiraționlă de altruism, de iubire necondiționată, detașare de cele pământești, aliniere cu cele Dumnezeiești!

Oricât aș vorbi despre ea nu aș putea să o descriu vreodata… ea este de nedescris…și oricine încearcă să o definească…ea este de nedefinit…

Vanessa Youness este o energie Dumnezeiască, pe care Dumnezeu mi-a dat privilegiu de a mă fi salvat și scos la lumină și adevăr cu ajutorul luminii sale, iar pentru mine și multe alte suflete salvate deja, sau care vor fi salvate, Vanessa Youness este doar LUMINĂ !