Am scris aceste rânduri cu iubire, grijă și spirit de atenționare și-mi cer iertare oricărui suflet egotic lezat de adevărul evidențiat.

 

Se poate „muri” de la Ayahuasca? Este întrebarea cea mai des auzită.

O întrebare incorectă cu un răspuns relativ, dar pentru a întări ce vreau să transmit ca semnal de atenționare cu acest articol voi raspunde cu:

DA, de fiecare dată, așa cum se poate muri din absolut orice este administrat incorect.

Se poate înnebuni și se pot pierde mințile de la Ayahuasca?

DA, de fiecare dată, cum se poate întâmpla în orice moment din viață.

Se poate sa rămâi blocat „între lumi”?

DA, de fiecare dată, cum mulți au rămas chiar și fără a folosi Ayahuasca.

Se poate să ajungi mai murdar decât înainte, după ce consumi Ayahuasca?

DA, de fiecare dată, dacă nu ajungi să o faci cu cine e suficient de puternic în lumea asta și „altele”, pregătit bine și curat.

Ce face diferența?

ETICA, ENERGIA, ALINIEREA, PUTEREA, MOTIVAȚIA și CUNOAȘTEREA în domeniu, a celui ce lucrează cu tratamentul tratamentelor: AYAHUASCA.

Am avut parte de mulți ani „de carieră” în poliție și servicii secrete, de slujbă în folosul statului, în care am făcut de toate și am cunoscut o sumedenie de persoane profesioniste, din absolut toate domeniile posibile. Am ajuns să fiu bine „informat”, am citit și am ajuns să beneficiez de foarte multe informații secrete și mai puțin secrete. Și marea lecție a fost să fac diferența între minciună și adevăr.

Înainte, dar și dupa ieșirea mea din arest, mi-a fost dat să văd tot felul de amatori de doi lei din toate punctele de vedere, mental și lamentabil emoțional, psihologic, spiritual și fizic, care s-au „trezit” să facă inconștient, sau să „susțină că fac” nimic mai mult decât un „comerț” cu Ayahuasca și aici insist că nu orice Ayahuasca este Ayahuasca!

Ayahuasca nu este pentru oricine, ca un produs de pe raft din supermarket sau care se cumpără din piață.

Pentru acești copii cu dinți de lapte, inconștienți… jucați-vă vă rog, cu jucării de copii mici, așa cum sunteți, cu dinți de lapte încă și lăsați subiectele grele ale Universului în mâinile celor care le cunosc și le onorează!

Vă dau câteva exemple „pe surse” din dosarul care este public și îl poate accesa oricine.

Denunțul care a stat la baza arestării mele, „arestarea secolului”, „arestarea ceai laxativ”, „arestare-loz in plic” pentru unii-alții, a fost la vedere (multe au fost desigur și la nevedere), făcut de un anume Mickey Mouse Dragomirescu, arestat fiind și torturat psihic, o persoană „foarte spirituală”, cu site-uri în acest sens. Un al doilea „specialist turnător ” a fost un anume Mickey Mouse Vlădău, care în timp ce primul era arestat, acesta îi furniza telefonic informații în arest, care făceau obiectul unor denunțuri.

Imediat după arestarea noastră, neapucând să fie audiati nici măcar cei ce au fost găsiți „la fața locului”, s-a dus fruntaș și Mickey Mouse Vlădău să dea o declarație mincinoasă împotriva noastră la procuror, ca să susțină dosarul.

Concomitent a ieșit și în media să își facă singur publicitate și să susțină can-can-ul procurorului.

Procurorul nu avea de unde să știe de el și legătura lui cu Ayahuasca decât de la el și din dosarul „fratelui” său, Mickey Mouse Dragomirescu, arestat înainte cu două luni și jumătate, unde al doilea a fost, de asemenea, „martor”.

Doar că primul a fost arestat la sesizarea unor autorități străine fiind suspect pentru traficul internațional și ulterior deținerea și consumul realmente a mai multor droguri cum ar fi mescalină, hașiș, LSD, cocaină și altele, cu care Ayahuasca este total antagonistă și poate interacționa fatal cu acestea. Dar ce să știe inconștienții de ei?

În denunțul său de 60 de pagini, acesta vinde pe toată lumea și se oferă pentru eternitate să furnizeze „din onoare” informații DIICOT-ului.

Despre Clinica Youness cu remușcări de conștiință poate, inițial spune doar că aici se face tratament medical cu Ayahuasca, care nu este drog, în cadrul unui proiect de cercetare medicală.

Ulterior, intoxicat de „non-datele” furnizate de procuror și polițiști, care îl scoateau din celulă să culeagă informații de pe calculator și telefonice de la cunoștințe, brusc devine mai vehement împotriva tuturor susținând „organele”, cu care se simțea coleg.

N.B.: Cu câteva luni înainte de arestarea lui, Mickey Mouse Dragomirescu a fost trimis de sufletul său pereche, Mickey Mouse Vlădău la Clinica Youness, pentru a cere proiectul de cercetare a dr. Vanessa Youness, ca să înceapă să facă și „inconștienții de ei” ceremonii cu Ayahuasca.

A fost dat afară împreună cu energia lui murdară chiar de către Dr. Vanessa Youness care l-a așteptat la poartă dinainte să ajungă, fapt ce l-a surprins mult.

Pe baza informațiilor furnizate de Mickey Mouse Dragomirescu, care brusc și-a descoperit afinitățile pentru o nouă meserie, cea de denunțător calificat, au mai fost arestați doi, o româncă și un italian care și ei făceau printre altele, „ceremonii” cu Ayahuasca, fără nici o urmă de Ayahuasca. La percheziție le-au gasit opiu, hașiș și făceau un ceai de heroină pe care îl serveau pe post de Ayahuasca!!!

Ar fi interesant pentru cei ce vor să vadă, ce „pedeapsă” a primit acest Mikey Mouse Dragomirescu pentru un realmente trafic internațional de droguri de mare risc și altele (pentru buna purtare și supușenie față de „organele abilitate”) și despre câți și ce a putut sa delireze în denunțurile sale, care din greșeală sau prostie au ajuns în dosarul-ficțiune al nostru. Pentru care am plătit cu 3 luni și 3 zile din viața noastră.

Cu simț de răspundere vă spun: inconștienților drogați ce sunteți marea majoritate a voastră și vă știți cei care sunteți cu musca pe căciulă, nu mai faceți de rușine această muncă extrem de delicată, cu care nu e de joacă, opriți-vă!

Voi amatorilor, mincinoșilor, inconștienților, sunteti motivul pentru care Ayahuasca nu este încă văzută, cunoscută și onorată la nivelul suprem și demn la care merită să fie!

Lupta doctorilor din această lume este umbrită de voi, cercetarea lor medicală, este umbrită de voi, recunoașterea rezultatelor clinice este umbrită de voi, arestarea lor este datorită mizeriei și inconștienței voastre!

Ca fost șef de serviciu secret, fost ofițer antidrog, nu am intrat în această „horă” inconștient, când am decis să fac terapia de decalcifiere a glandei pineale cu reala, adevarata și autentica Ayahuasca.

Am studiat și cercetat mult, ce, cum și cu cine aș putea să o fac în cel mai profesonist, etic și curat mediu.

Și în plus, indiferent de delirul manipulant al unora, pentru care „banul-ochiul Dracului” înseamnă tot, încă nu am cunoscut un „milionar”, că unora tot le place acest cuvânt, să stea în genunchi să șteargă voma și mizeria tuturor. Într-o viață dedicată total în serviciul altora, neavând nevoie să „muncească” nici o zi din viața sa, așa cum este și face Dr. Vanessa Youness.

Mai repet pentru cei „căpoși” sau fără cap, pe Dr. Vanessa Youness am cunoscut-o în cadrul unei întâlniri cu alți medici la a căror clinică mă tratam de câțiva ani.

Nici până azi nu cunosc pe cineva cu mai multă cunoaștere medicală a terapiei cu AYAHUASCA, medicina din spatele ei, funcționarea etiologică, efectele, reacțiile, indicațiile, contraindicațiile, gramajele, rețetele, variațiile de rețete, dar și rezultatele excepționale.

Oare este doar o lecție bine studiată? NU.

Este TOT. Un amalgam complex, un mozaic perfect de cunoaștere medicală, muncă si purificare fizică, mentală, spirituală și energetică.
Desigur, toate acestea susținute de un IQ peste medie și de asta vă asigur… și am cunoscut mulți IQ-iști la viața mea.

Un mare și UNICUL Maestru al Maeștrilor Ayahuasca și nu o spun și o știu doar eu, membru în proiectul de cercetare al Dr. Vanessa Youness, cu un respect profund față de ea și de munca ei medicală cu Ayahuasca, spune mereu că nimeni nu are voie să lucreze cu Ayahuasca sau să fie acceptat ca discipol a unui Maestru, înainte să facă el însuși munca lui personală profundă de purificare în minimum 200 de ceremonii cu Ayahuasca.

Ultima dată, Dr. Vanessa Youness la numai 36 de ani, medic fiind deja, cu ani și ani de studiu medical în spate în Universitățile de Medicină și Farmacie, avea doar 8 ani de experiență cu Ayahuasca și peste 400 de ceremonii cu Ayahuasca la centura ei neagră, 9 diete reale în Jungla Amazoniană (puteți citi ce înseamnă asta) și 4 terapii cu Ibogaine (o terapie cam de 10 ori mai dură ca Ayahuasca, care se face o dată în viață și nimeni nu o mai repetă de frică).

Și a susținut și ajutat mii de sufletete în vindecarea lor de-a lungul anilor.

Și tot începutul acestui drum al său, motivația, a fost al unui pacient diagnosticat cu scleroză multiplă și vindecat cu voința sa și Ayahuasca.
Și-a dedicat și plătit cu viața ei să ajute și pe alții să se vindece, așa cum s-a vindecat și ea și să studieze medical această terapie, ca ea să poată fi recunoscută la meritul său.

Iar ea este doar la început de drum, are toată viața înainte și continuă munca cu ea însăși, spunând mereu cu umilință că… munca cu noi înșine nu se termină niciodată.

Nu știu încă pe nimeni și nu am auzit de nici un specialist Ayahuasca care să aibă un asemenea CV complet și complex si sigur aș mai fi putut înșira multe la acest „CV”. Cei care au cunoscut-o măcar o dată în viață, înțeleg ce vreau să spun, cu toate că nu sunt cuvinte omenești care să o poată descrie.

UNICA care nu își pune nici un cent adaos de la cei care fac această calatorie în junglă și face o muncă voluntară pentru Univers este Dr. Vanessa Youness.

Suma care se Donează este MINIMUM și merge integral către protectia junglei Amazoniene si Maestrului. Doar 1100 dolari care se donează pentru două săptămâni de cazare, mese plus tratament cu Ayahuasca în inima Junglei.

Și toate acestea pentru că nu este o afacere, ci este o muncă Voluntară în folosul Universului.

Toți „ceilalți” care „se fac că fac” ceremonii Ayahuasca sau care duc oameni în cine știe ce Jungle comerciale au descoperit o afacere să câștige Bani, fiind fomiști de felul lor! Negustatori cu suflete umane.

Și da, decizia mea, inspirația mea  și chiar norocul meu au fost să merg pe mâna, mintea, inima și spiritul doctorului Vanessa Youness, când am hotărât să fac Ayahuasca.

Lăsați Ayahuasca specialiștilor, celor care cunosc în microcelulă ce este EA, celor care oricât de departe ați merge vă pot aduce înapoi, nu vă vor pierde sau murdări pe drum!

Fiți conștienți, responsabili si treji!

Deschideți ochii sau mai bine zis „ochiul” și alegeți corect.

Cand vă operați, căutați bine chirurgul apt și bine pregătit, care să vă deschidă și să vă opereze. Ayahuasca nu este cu nimic mai diferit decât o operație chirurgicală pe sufletul uman.

Vă doresc tuturor un chirug cu multă experiență, etic, curat și bun!

La mine operația chirurgicală a reușit! Pacientul trăiește pentru prima dată după 49 de ani… vârsta la care am renăscut cu prima mea terapie cu Ayahuasca.

P.S. Pentru toți chibiții…
De 4 ani, în procesul personal de purificare, am hotărât în urma unui jurământ, să nu tratez sau să privesc femeia decât ca pe o soră, deci m-am „călugărit”, cel puțin pentru moment.