Totul în jurul nostru este o împletire de energii care pot fi stabilite și calculate. Adică se poate măsura frecvența energetică la absolut tot, inclusiv gânduri, emoții, covid sau ayahuasca.

S-a stabilit că frecvența covidului este de 5,5 hertzi și că moare la 25 de hertzi.
Este științific dovedit că frecvența Pământului, undele Schumman, până în 21.12.2012, au fost de 7,83 hertzi, după care, intrând într-o nouă eră a Pământului, cum ziceau și mayasii, a inceput să crească, ajungând acum la 27, fără să se oprească.

Omul are o frecvență energetică pe care și-o poate modifica sau nu, fiind decizia și alegerea personală a fiecăruia.
Există doar riscul ca, rămânând blocat în vechea frecvență a Pământului, „pentru că ăsta sunt eu și nu vreau să mă schimb”, la un moment dat, „să nu te mai rabde pământul”, cum zic bătrânii noștri și e fizică pură…

Datorită diferenței mult prea mari dintre tine si pământ, există riscul să pleci, să mori.
Pământul dă tonul frecvenței generale, nu omul. Și nici macar el, ci traseul său galactic.

Scopul nostru din momentul prezent ar fi indicat să fie ridicarea energiei personale, să ajungem cât mai aproape de cea a Pământului, să ținem pasul cu el și cu Universul.

Cu cât cele două energii se îndepărtează, cu atât apar mai multe boli fizice, psihice și sufletești, se creează haos în suflet, dizarmonie cu tot ceea ce este în jur: oameni, situații, mâncare, etc.

În harta nivelelor conștiinței a lui Hawkins, după o cercetare de zeci de ani, pe zeci de mii de persoane, acesta arată unde sunt poziționate cele doua sentimente: iubirea si frica.

Covidul ce induce? Frică.
Ayahuasca ce face? Scoate frica și o înlocuiește cu iubirea.

Deci ridică energia corpului, ducand-o mult și peste frecvența Pământului.
Vedeți să fie interes față de așa ceva?

Lumea este interesata de show-uri și cum să se facă bani din ele.
Și oricine încearcă să iasă din tipar este denigrat și distrus pentru că nu este „cu..minte” programată.

Cineva care gândește în frecvență joasă nu poate acționa în frecvență înaltă, să facă lucruri mărețe, în adevăr, lumină, iubire.
Nimeni nu poate fi „căldicel”, cum zice Biblia, nu se poate amesteca apa și uleiul.

Orice gând, instituție, acțiune, persoană sau proces de orice fel, inclusiv cel penal, ca să aibă un scop pozitiv, trebuie să aibă minim unul din cele trei ingrediente: adevăr, iubire sau lumină. Vedeți așa ceva?
Pe care, în mesajele de sărbători, ni le transmitem cu toții. Dar in realitate câți o și simt? Câți o trăiesc? Câți creeaza energie și câți, de fapt, sub acoperirea lor, fură energie?

Poate la asta ar trebui să gândim mai mult…
Dacă ar fi mai multă lume care să simtă ce spun, s-ar putea vedea o creștere spectaculoasă a tot ce este în jurul nostru.

Câtă populație are interes să știe și să creeze această energie?
Câți oameni de știință sunt interesați de această problemă actuala a omenirii?
Acestea, ar fi timpul sa fie, obiectivele actuale ale tuturor.

Nu problema pandemiei, care este una punctuală, este un efect, care nu are nimic de- a face cu cauza.
Nu crearea unor medicamente care induc, mențin și accentuează frica și care, punctual, pot să amelioreze si să condiționeze anumite efecte, nicidecum să înlăture cauza.

Unii specialiști mondiali spun că boala, indiferent cum s-ar numi, nu există, pentru că este un efect, iar efectele pot fi doar ameliorate și nu făcute să dispară, decât dacă dispare cauza.
Aceștia mai spun că niciodată nu poate să dispară o boală dacă păstrezi premisele care au făcut-o să se declanșeze.

La începutul pandemiei, în decembrie 2019,  s-a declanșat și o operațiune „întâmplătoare” pe baza unui „denunț” de o pagină într-un șir de 40 de pagini în care privea pe cu totul alte persoane, făcută în pripă, fără nici o parte informativă: „Dosarul Ayahuasca”.

Cu toate că ONU spune că ayahuasca nu este drog.
Cu toate că în nici o frontieră a lumii o vamă nu a confiscat niciodată Ayahuasca și nici nu s-a făcut vreun dosar penal pentru că nu este o bază legală pentru așa ceva.

În toate dosarele în care s-a incercat încriminarea Ayahuasca, deoarece este aceeași lege mondială, au fost achitări pentru că fapta nu există.

Deci, ideea este nu să se stopeze un presupus și inexistent trafic de droguri, ci să nu se încurce, cel puțin pentru o perioadă,  un plan bine pus la punct, zic unii, din care se fac mulți bani.

Deci ce ar putea să spună Europa în final despre acest dosar penal făcut de județul Brașov,  după ce în 2007 am intrat în Uniunea Europeană, cu condiția să aplicăm legile ei?

Constituția României în art.148 spune: „Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.”

Dar noi nici măcar nu avem dispoziții  contrare…

Singura faptă a noastra este că am încercat să  trezim cât  mai mulți oameni, iar pentru asta judecata nu se face aici.